måndag 6 september 2010

Dag 2

Började redan klockan 5. Onödigt i min värld att kliva upp då men det gjorde sig själv då jag skulle sitta på ett plan några minuter i 7. Åt inget innan jag åkte eftersom jag tyckte att det då skulle bli lunch så tidigt men planet var försenat så att jag fick i alla fall inte ngn mat förrän ungefär halv 10. Inte optimalt men vad gör man... Pulvret är inte gott men äter man var 4 timma så funkar det. Jag dricker en massa vatten och slafsar i mig sopporna också.

Det har gått riktigt bra idag också även fast jag skulle försöka sitta och lyssna och vara skärpt. Jag trodde att det skulle vara jobbigare än vad det har varit i dag. Förmodligen blir det en jobbig dag i morgon.

Följde med  mina kollegor ut och "åt". De andra beställde spare ribbs och varsin öl....jag beställde in 2,5 dl varmt vatten och en skål...:-).
På vägen hem till hotellet hittade jag en Itrim-lokal alldeles nära hotellet. Jag bytte om och drog iväg i jakt på Itrimstället......men det hade mystiskt försvunnit... Gick och gick och gick och hade sånär kommit upp i mina 10 000 steg när jag äntligen hittade igen stället...Lokalsinnet är tydligen det som blir lidande av denna diet...

Men jag gick i alla fall in och kollade om jag kunde få träna och det gick bra. Jag hann en kvart innan de stängde men tillsammans med mina 9727 steg kändes det som ett gott dagsverke i alla fall.

Nu börjar magen kurra igen och jag ska få i mig mitt kvällsmål.

I morgon ringer klockan klockan 6 och sedan en sväng till Nacka strand och sedan hem igen. Nästa vecka ser likadan ut. Det känns som om dessa tre veckor kommer att gå ganska fort..... Men nu är jag ganska trött känner jag....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Snälla kom med glada tillrop och pepp!